Career

Career

Resume Generator

Build Your Resume

by Chools

Personal Information

Social media profiles

Working Experience





profile

Chools Consulting Services

info@choolsgroup.com

12345678910, 1234567890

4E, Rich homes, Richmond circle, bengaluru-560025


Facebook.com

Instagram.com

Linkedin.com

Chools Consulting Services

Objective

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Deserunt minima quis aliquam assumenda praesentium nulla maiores tempore esse dolorum odit, sequi et ratione velit fugiat aut porro cumque rem sit.

Experience

  • Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Excepturi, doloribus.
  • Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Excepturi, doloribus.
  • Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Excepturi, doloribus.

Qualifications

  • Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Excepturi, doloribus.
  • Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Excepturi, doloribus.
  • Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Excepturi, doloribus.

Tell us a little bit about yourself.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Deserunt minima quis aliquam assumenda praesentium nulla maiores tempore esse dolorum odit, sequi et ratione velit fugiat aut porro cumque rem sit.

What inspires you to come for work everyday apart from monetary benefits?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Deserunt minima quis aliquam assumenda praesentium nulla maiores tempore esse dolorum odit, sequi et ratione velit fugiat aut porro cumque rem sit.

Tell us something about what you learnt from the recent pandemic.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Deserunt minima quis aliquam assumenda praesentium nulla maiores tempore esse dolorum odit, sequi et ratione velit fugiat aut porro cumque rem sit.

Where do you see yourself 5 years from now?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Deserunt minima quis aliquam assumenda praesentium nulla maiores tempore esse dolorum odit, sequi et ratione velit fugiat aut porro cumque rem sit.

Tab

Choose Your Courses


1. Declarations and Initializations?

  • A. rem = 3.14 % 2.1;
  • B. rem = modf(3.14, 2.1);
  • C. rem = fmod(3.14, 2.1);
  • D. Remainder cannot be obtain in floating point division.

Answer: Option C


2. What are the types of linkages?

  • A. Internal and External
  • B. External, Internal and None
  • C. External and None
  • D. Internal

Answer: Option B


3. Which of the following special symbol allowed in a variable name?

  • A.* (asterisk)
  • B.| (pipeline)
  • C.- (hyphen)
  • D._ (underscore)

Answer: Option D


4. Which of the following is the correct order of evaluation for the below expression?
z = x + y * z / 4 % 2 - 1

  • A.* / % + - =
  • B.= * / % + -
  • C./ * % - + =
  • D.* % / - + =

Answer: Option A


6. Which of the following correctly shows the hierarchy of arithmetic operations in C?

  • A./ + * -
  • B.* - / +
  • C.+ - / *
  • D./ * + -

Answer: Option D


7. Which of the following is the correct usage of conditional operators used in C?

  • A.a>b ? c=30 : c=40;
  • B.a>b ? c=30;
  • C.max = a>b ? a>c?a:c:b>c?b:c
  • D.return (a>b)?(a:b)

Answer: Option C


8. The keyword used to transfer control from a function back to the calling function is

  • A. switch
  • B. goto
  • C.go back
  • D.return

Answer: Option D


9. What is the notation for following functions?

  • A.a>b ? c=30 : c=40;
  • B.a>b ? c=30;
  • C.max = a>b ? a>c?a:c:b>c?b:c
  • D.return (a>b)?(a:b)

Answer: Option C


10. Which of the following is the correct usage of conditional operators used in C?

1. int f(int a, float b) { /* Some code */ } 2. int f(a, b) int a; float b; { /* Some code */ }
  • A. 1. KR Notation 2. ANSI Notation
  • B.1. Pre ANSI C Notation 2. KR Notation
  • C.1. ANSI Notation 2. KR Notation
  • D.1. ANSI Notation 2. Pre ANSI Notation

Answer: Option C


1. How long is an IPv6 address?

  • A.32 bits
  • B.128 bytes
  • C.64 bits
  • D.128 bits

Answer: Option D


2. What flavor of Network Address Translation can be used to have one IP address allow many users to connect to the global Internet?

  • A.NAT
  • B.Static
  • C.Dynamic
  • D.PAT

Answer: Option D


3. To back up an IOS, what command will you use?

  • A. backup IOS disk
  • B. copy ios tftp
  • C.copy tftp flash
  • D.copy flash tftp

Answer: Option D


4. What protocol does PPP use to identify the Network layer protocol?

  • A.NCP
  • B. ISDN
  • C.HDLC
  • D.LCP

Answer: Option A


5. What layer in the TCP/IP stack is equivalent to the Transport layer of the OSI model?

  • A. Application
  • B. Host-to-Host
  • C.Internet
  • D.Network Access

Answer: Option B


6. You want to implement a mechanism that automates the IP configuration, including IP address, subnet mask, default gateway, and DNS information. Which protocol will you use to accomplish this?

  • A. SMTP
  • B. SNMP
  • C.DHCP
  • D.ARP

Answer: Option C


7. Which of the following allows a router to respond to an ARP request that is intended for a remote host?

  • A. Gateway DP
  • B.Reverse ARP (RARP)
  • C.Proxy ARP
  • D.Inverse ARP (IARP

Answer: Option C


8. If you use either Telnet or FTP, which is the highest layer you are using to transmit data?

  • A. Application
  • B. Presentation
  • C.Session
  • D.Transport

Answer: Option A


9. Which of the following commands will configure all the default VTY ports on a router?

  • A. Router#line vty 0 4
  • B.Router(config)#line vty 0 4
  • C.Router(config-if)#line console 0
  • D.Router(config)#line vty all

Answer: Option B



10. Which command will delete the contents of NVRAM on a router?

  • A. delete NVRAM
  • B. delete startup-config
  • C.erase NVRAM
  • D.erase start

Answer: Option D


Management Jobs

IT Jobs

Non IT Jobs

    First Name :
    Last Name :
    Email ID:
    Phone Number :

    Gender :

    MaleFemale

    Date of Birth :
    10th % :
    12th / Diploma / PUC % :
    College Name / University (UG) :
    Course (EX: BCA) :
    Stream (EX: Computer Aplications) :
    Graduation (UG) %:
    College Name / University (PG Optional) :
    Course (EX: MCA) :
    Stream (EX: Computer Aplications) :
    Graduation (PG) %:

    Key Skills :

    Year of Pass :

    2021202020192018 and below2022 and above

    PAN Number :
    Aadhar Card Number :

    LinkedIn :

    Current Location :

    Select Your Job :

    Preferred Locations:

    Salary Expectations :

    3.5 Lakhs to 6 Lakhs6 Lakhs to 12 Lakhs12 Lakhs to 24 Lakhs12 Lakhs to 24 Lakhs24 Lakhs to 48 Lakhs50 Lakhs above

    Which type of company is preferred?

    Service CompaniesProduct CompaniesStartupAny of the above

    Do you have a Laptop, Desktop?

    YesNo

    Certification (Optional):

    Specify any training courses you have attended previously

    Mention the training institute for the training courses you have attended

    Upload your Resume Here :

      First Name :
      Last Name :
      Email ID:
      Phone Number :

      Gender :

      MaleFemale

      Date of Birth :
      10th % :
      12th / Diploma / PUC % :
      College Name / University (UG) :
      Course (EX: BCA) :
      Stream (EX: Computer Aplications) :
      Graduation (UG) %:
      College Name / University (PG Optional) :
      Course (EX: MCA) :
      Stream (EX: Computer Aplications) :
      Graduation (PG) %:

      Key Skills :

      Year of Pass :

      PAN Number :
      Aadhar Card Number :

      LinkedIn :

      Current Location :

      Preferred Locations :

      Select Your Job :

      Current Designation :
      Company :
      Mention your experience :
      Certification (Optional):
      Current CTC :
      Expected CTC :

      Notice Period :

      Salary Expectations :

      3.5 Lakhs to 6 Lakhs6 Lakhs to 12 Lakhs12 Lakhs to 24 Lakhs12 Lakhs to 24 Lakhs24 Lakhs to 48 Lakhs50 Lakhs above

      Which type of company is preferred?

      Service CompaniesProduct CompaniesStartupAny of the above

      Do you have a Laptop, Desktop?

      YesNo

      Specify any training courses you have attended previously

      Mention the training institute for the training courses you have attended

      Ready to Relocate:

      YesNo

      Upload your Resume Here: